Het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen dreigt in 2030 alle bedden voor opnames en de spoedeisende hulp kwijt te raken. Dat is ongelofelijk slecht nieuws voor onze regio. We mogen dit niet laten gebeuren! Daarom hebben de gezamenlijke politieke partijen uit de gemeenteraad van Heerlen zich georganiseerd in de Ziekenhuisalliantie.

De voltallige gemeenteraden van Brunssum, Landgraaf, Kerkrade, Voerendaal, Simpelveld, Gulpen-Wittem & Vaals hebben zich ook aangesloten bij de Ziekenhuisalliantie.

 

De Ziekenhuisalliantie organiseert 23 september aanstaande een grote protestmars voor het behoud van een volwaardig ziekenhuis in de Parkstad en we roepen iedereen op om mee te doen!
Laat je stem horen, of je nu jong of oud, rijk of arm, politicus of geen politicus bent! Hoe meer mensen hun geluid laten horen, hoe krachtiger dit te horen zal zijn voor de directie van Zuyderland, de zorgverzekeraars en de politici in Den Haag!

Maakt u zich ook grote zorgen over de dreigende ontmanteling van het ziekenhuis? Teken dan de petitie en doe mee aan de protestmars! Deze zullen we op 23 september overhandigen aan de besluitvormers. Nadere details over de protestmars volgens zo snel mogelijk.