De ledenvergadering van Fractie Franssen heeft op zaterdag 8 januari 2022 de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 vastgesteld.

Naamgever en huidig wethouder Piet Franssen zal – uiteraard – bij de komende verkiezing van de gemeenteraad op 16 maart a.s. weer lijsttrekker zijn van de Fractie Franssen. De lijst wordt verder aangevoerd door de raadsleden Jo Nix en Eric Magermans. Fractievoorzitter Robbert Dautzenberg heeft besloten om na 12 jaar raadslidmaatschap een stap terug te zetten. De Fractie heeft daarvoor alle begrip, maar constateert ook dat de fractie en gemeenteraad daardoor een uitstekend fractieleider verliest.

Met een aantal nieuwkomers uit de diverse kernen van Gulpen-Wittem, heeft de Fractie Franssen ook deze keer talentvolle en gedreven kandidaten aan u te presenteren.

De volledige kandidatenlijst ziet er als volgt uit:

1. Piet Franssen (Gulpen)

2. Jo Nix (Gulpen)

3. Eric Magermans (Wijlre)

4. Ralf Ramakers (Mechelen)

5. Diana Vluggen (Wahlwiller)

6. Quinn Quadvlieg (Gulpen)

7. Bauke Bakker (Partij-Wittem)

8. Gonnie Speetjens- van Deurse (Wijlre)

9. Jolanda Brouwers (Ingber)

10. Victor Kessels (Eys)

11. Ivo Alleleijn (Epen)

12. Jef Cremer (Partij-Wittem)

13. Ron Gerards (Euverem)

14. Math Wenders (Gulpen)

15. Robbert Dautzenberg (Mechelen)

Fractie Franssen gaat de verkiezingen in met de slogan “Leef Gulpen-Wittem “zoals we in het plat zeggen. Het Partijprogramma 2022-2025 zal binnenkort worden gepresenteerd. Ook deze keer zal zoals u van Fractie Franssen gewend bent worden gewerkt met Voorkeursstemmen. Dat betekent dat de kandidaten met de meeste stemmen de raadszetels voor Fractie Franssen innemen.