Op vrijdag 12 oktober vindt van 16.00 tot 18.00 uur de officiële opening plaats van ‘Park Gulperberg’. Het park maakt onderdeel uit van het gebiedsontwikkelingsplan Gulperberg, De wens om dit gebied op te waarderen bestond onder veel inwoners van Gulpen al geruime tijd. Nu de werkzaamheden zijn afgerond, is het tijd voor de officiële opening.

De Provincie Limburg en de gemeente Gulpen-Wittem investeerden samen in een flinke opwaardering van dit groengebied. Het voormalige dierenpark en Panoramarestaurant op de Gulperberg werden gesaneerd en heringericht. Daarnaast zijn er onder andere picknickvoorzieningen gerealiseerd en wandelpaden aangelegd.

Programma

15.45 – 16.15 uur       Verzamelen parkeerplaats tegenover restaurant “De Gulperberg”, Panoramaweg 1-A, 6271 NM Gulpen (bij slecht weer in het restaurant)

16.15 uur                    Officiële opening/ingebruikneming door gedeputeerde Eric Geurts en raadslid (en voormalig wethouder) Piet Franssen

16.30 – 17.00 uur        Wandeling door ‘Park Gulperberg’ en over het struinpad in naastgelegen perceel tot aan de Steenkuil, om vervolgens via de Panoramaweg terug te keren naar “Restaurant De Gulperberg”
In verband met wandeling is goed schoeisel aan te bevelen.

17.00 – 18.00 uur        Koffie / thee met vlaai

U bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij de officiële opening van ‘Park Gulperberg’ op vrijdag 12 oktober!