Gulpen-Wittem, 13 juli 2015 – In het schilderachtige dorpje Slenaken vindt op 31 juli het jaarlijkse straattheater plaats (toegang is gratis). Dit jaar kunnen bezoekers genieten van een straattheaterfenomeen: de zeer acrobatische en komische straatartiest Barto. Hij heeft jaren in Canada opgetreden en tegenwoordig woont hij in Antwerpen.

Voorstellingen

Er zijn twee avondvoorstellingen van drie kwartier: de eerste om 19.00 uur en de tweede om 20.30 uur. Locatie: het plein tegenover de fanfarezaal in het centrum (Dorpsstraat) in Slenaken. Voorafgaand, tijdens en na afloop van het theater krijgen bezoekers een hapje en drankje aangeboden door Fanfare Berg en Dal. Ook kunnen bezoekers na afloop enkele figuranten ontmoeten.

 

Kunstexpositie ‘Zomerkunst’ van start

Dit evenement is ook de start van de kunstexpositie “Zomerkunst”. De expositie duurt twee maanden en vindt plaats in het Heuvelland en in de Voerstreek.

 

Organisatie

De organisatie is in handen van gemeente Gulpen-Wittem in samenwerking met Puur Weijers & Weijers, bedenkers van unieke momenten uit Simpelveld en Fanfare Berg en Dal Slenaken.

Gratis toegang is mogelijk gemaakt, dankzij gemeente Gulpen-Wittem en het Huis voor de Kunsten in Limburg