Gulpen-Wittem, 11 december 2014 – Na de geslaagde schaatsactiviteit op het Vrijthof in Maastricht op maandag 8 december jl. organiseert ‘Go Active, Be Creative!’ samen met sport- en cultuuraanbieders uit Gulpen-Wittem ook tijdens de kerstvakantie op maandag 22 december en maandag 29 december leuke en uitdagende activiteiten voor de jeugd van 5 tot en met 16 jaar uit Gulpen-Wittem.

Creatieve workshops

Zij kunnen tijdens zes workshops kennismaken met culturele activiteiten. Informatie over de inhoud van de workshops zijn te vinden op www.trajekt.nl/heuvelland/goactivebecreative. Kunstenaars als Toos Oudejans, Nicole Senden en Lianne Stallenberg zijn inmiddels een bekend begrip in Gulpen-Wittem. Een nieuw onderdeel komt van kunstenaar Ron Smit met de workshop ‘glasfusing’. Hij zal deelnemers de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Sportieve activiteiten

De YMOG organiseert bij Rocca Sport & Adventure een klimactiviteit. Ook dit jaar zal in samenwerking met sp. Slenaken ’63, FC Gulpen en RKMVC een boardingvoetbaltoernooi georganiseerd worden in sporthal Gulpdal. Kungfu school Bal Jia Zhi Dao bied een nieuwe activiteit aan waarmee kinderen kunnen kennis maken. Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom bij alle sportieve activiteiten en creatieve workshops.

Meer informatie

Dankzij een goede samenwerking met sportverenigingen en cultuuraanbieders kunnen jeugd en jongeren voor een klein tarief kennis maken met al deze activiteiten. Ben je tussen de 5 en 16 jaar en heb je zin in een of meerdere leuke activiteiten? Schrijf je dan uiterlijk woensdag 17 december in via de website van Trajekt! Hier vind je ook meer informatie terug.

Over Go Active, Be Creative!

‘Go Active, Be Creative!’ is het project voor sport en cultuur dat in september 2013 is gestart in de gemeente Gulpen-Wittem. Voor iedereen die lekker bezig wil zijn, actief en creatief. Vanaf januari gaat het aanbod op school weer verder. Dit kunt u teruglezen in de nieuwsbrief van december. Het complete programma leest u op www.gulpen-wittem.nl > Actueel > Go Active Be Creative!

 

Bron: gemeente Gulpen-Wittem