Ben je jong en groei je op in een gezin waar iemand zorg nodig heeft? Dan ben je een jonge mantelzorger. Steunpunt Mantelzorg zet jou en andere jonge mantelzorgers op 10 november in de ‘spotlights’!  In het MVV stadion word je uitgedaagd op sportief en creatief gebied, trakteren we jou op iets lekkers én leer je andere jonge mantelzorgers kennen.

Ooit al eens graffiti willen spuiten? Voetbaltrucs willen leren onder leiding van een MVV-speler of leren lopen als een topmodel op een catwalk? Uit deze en andere activiteiten kun je kiezen. Grijp dan nu je kans en meld je aan! Lees hier meer over de activiteiten en hoe je je kunt aanmelden. Mede dankzij de steun van Provincie Limburg en MVV zijn aan deelname géén kosten verbonden.

Praktische gegevens: Jonge mantelzorgers in de SPOTlights vindt plaats op zaterdag 10 november van 12.30 tot 17.00 uur in de Businesslounge van het MVV-stadion. Dit evenement is bedoeld voor jonge mantelzorgers in de leeftijd van 7 tot en met 18 jaar uit de gemeenten Maastricht, Meerssen, Valkenburg aan de Geul, Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten en Vaals.
Kijk voor meer informatie op http://www.voorjongemantelzorgers.nl.

Bron: Rode Kruis zuidelijk Zuid- Limburg