U wilt een melding doen over…een losse stoeptegel, defecte straatlantaarn, een afgevallen tak…Dan kan dit gemakkelijk via onze website www.gulpen-wittem.nl. Door het invullen van een online formulier kunt u eenvoudig uw melding doorgeven. Uw melding verloopt dan geheel digitaal en het is dan niet nodig een bezoek te brengen aan het gemeentehuis. Alle informatie die u invult, wordt vertrouwelijk behandeld.

Ook kunt u uw melding heel gemakkelijk doorgeven via de apps ‘BuitenBeter’ en ‘Verbeterdebuurt’ voor uw mobiele telefoon

BuitenBeter is een gratis applicatie voor smartphones. Iedereen met een smartphone kan zo direct helpen om een schone, veilige en goede leefomgeving te realiseren. Deze app is beschikbaar voor iPhone, Android, Windows Mobile en BlackBerry toestellen. De integratie met het gemeentelijk meldingensysteem zorgt ervoor dat uw melding direct digitaal beschikbaar is voor de afhandelaars.

Verbeterdebuurt is een andere gratis applicatie waarmee het mogelijk is om meldingen aan Gulpen-Wittem door te geven. Dit kan zowel via de website van Verbeterdebuurt op een kaartje van de gemeente als via de mobiele applicatie voor iPhone en Android. Ook bij dit systeem zorgt de integratie met het eigen meldingensysteem ervoor dat uw melding direct bij de afhandelaars terechtkomt.

Bron: gemeente Gulpen-Wittem