De Kies-in is dé verkiezingsavond voor de kandidaatsleden en alle inwoners van de gemeente Gulpen-Wittem: in een gezellige ambiance samen de uitslag bekijken. Voor deze avond is Jongeren & Politiek als centraal thema van de Kies-in gekozen. De gemeente Gulpen-Wittem vindt namelijk dat jongeren zo vroeg mogelijk betrokken moeten worden bij de politiek. Zij hebben immers de toekomst in handen!

Het programma van de Kies-in is gevuld met dansoptredens van onze eigen Gulpen-Wittemse jeugd. Ook is er is een DJ aanwezig die iets vertelt over nieuwe muziektrends. Natuurlijk laat hij ook iets van die muziek horen. Daarnaast interviewt avondvoorzitter Wim Herberichs jonge politieke kandidaten.

De gemeente Gulpen-Wittem nodigen u van harte uit om woensdag 3 maart vanaf 21.00 uur na het sluiten van de stembureaus naar de Kies-in in het gemeenschapshuis de Timpaan in Gulpen te komen. Om 21:30 uur zal onze jongerenkandidaat Robbert Dautzenberg geinterviewd worden.

Aangezien er weer ouderwets met papier en potlood wordt gestemd duurt het tellen van de stemmen veel langer dan we de afgelopen keren gewend waren. De uitslag op kandidaatsniveau zal pas in de loop van de nacht bekend worden. Daarom sluit het officiële programma nadat de uitslag op partijniveau is gepresenteerd. We verwachten dat dit rond 23.30 uur zal zijn. Het tellen van de stemmen gaat daarna echter wel gewoon door! Zodra de totaaluitslag bekend is, wordt deze op deze website weergegeven.

 

Bron: gemeente Gulpen-Wittem