Op 20-8-2009  is Ron Gerards bij de vergadering geweest omtrent de bouwplannen van het Bungalowpark te Euverem met de bouwmeester van Gulpen- Wittem. Volgens ons fractielid uit Euveram is er binnen de gemeente veel gesproken over de door ons ingestuurde brief, de bouwmeester was nu voor het hele plan.

Hij noemt het bungalowpark een themapark en dan passen de vakwerk woningen opeens wel in zijn visie (vreemd). Wel waren er enkele aanpassingen nodig wat betreft kleur van de pannen en kozijnen maar dit stelt niets voor. De bouwvergunning wordt nu verder afgehandeld en hopelijk kan er vlug gestart worden met de bouw van het nieuwe park. Na deze vergadering is er nog gesproken met de bouwmeester en de ambtenaren van de gemeente gesproken over de brief. De bouwmeester vond de brief erg hard opgesteld,  Fractie Franssen vond dat het krantenartikel ook hard was. De dorpsbouwmeester excuseerde zich en  zei dat alles niet zo bedoeld was en dat de opmerking van de vakwerkwoningen te maken had met Foreldorado ( dit is niet waar hier komen geen vakwerkwoningen en in de krant stond duidelijk dat het om het bungalowpark ging).

Ron Gerards heeft hem namens onze fractie duidelijk gemaakt dat het vertrouwen dat de inwoners van Euverem eindelijk hadden in het Gemeentebestuur door deze uitspraken ernstig geschaad is. Zeker na alles wat er gebeurd is rondom de affaire met de asielzoekers en het COA. Dit zag de bouwmeester echter anders het artikel was persoonlijk, ig het is echter zo dat de inwoners de gemeente aankijken als het fout gaat.