Supergemeente Zuid – Limburg?

Onder deze en andere koppen  lezen we al een aantal dagen stukken in de Limburgse kranten, waarin de burgemeester van Maastricht Dhr.Leers zijn ideeën geeft over de toekomstige bestuurlijke situatie in (Zuid) Limburg. Anderen zoals de verantwoordelijke gedeputeerde, tal van burgemeesters en andere autoriteiten geven daar vervolgens hun commentaar op.
Ook onze gemeente zou in een dergelijke supergemeente moeten opgaan. Daarom zal onze gemeente en dus onze fractie een standpunt moeten gaan innemen, als wij de vraag gesteld krijgen, hoe wij denken over een dergelijke grootschalige herindeling.

Wij als Fractie Franssen willen een beroep doen op de inwoners van Gulpen – Wittem. Wij willen hun verzoeken om op onze website (www.fractiefranssen.nl) hun mening aan ons kenbaar te maken. Daarnaast doen wij het verzoek aan de mensen die een inhoudelijke reactie willen geven, om ons hiervan op de hoogte te stellen door deze naar ons te e-mailen (info@www.fractiefranssen.nl).

De mening van onze burgers wordt gevraagd. U bent nu aan zet om ons bewust te maken van uw voorkeur.
Geef daarom nu uw mening,voordat het straks te laat is.

Uw stem wordt geheel anoniem verwerkt! Uw IP-adres wordt alleen gecontroleerd om stemfraude te voorkomen, persoonsgegevens worden niet opgeslagen.