Fractie Franssen, de lokale politieke partij vanGulpen – Wittem zet zich ook in 2009 weer in voor de toekomst. Onze Raads-en-fractieleden hebben de leefbaarheid en het 5-sterren landschap hoog in het vaandel staan. Wij pleiten dan ook voor een samenleving waarin beiden optimaal naar voren komen.

Wij vinden dat in Gulpen – Wittem in elke kern leefbaar moet zijn en moet blijven. Wij zetten ons dan ook in voor het behoud van onze cultuur, onze hobby’s, onze normen en waarden, onze economie, onze ouderen en uiteraard onze jongeren.
De vergrijzing is begonnen en ook Gulpen – Wittem moet eraan geloven. Maar vergrijzing is niet het enige dat speelt in onze gemeente, ook onze kinderen spelen en zullen later een goede toekomst moeten krijgen.

Wij willen ons dan ook inzetten voor alle groepen van onze samenleving en ervoor zorgen dat iedereen in harmonie met elkaar kan samenleven, samenspelen, samenwerken, samenwonen en samen kan genieten.

Beloven kunnen wij niets, maar ook in 2009 gaan wij voor Gulpen – Wittem weer ons best doen om de nieuwe missie van leefbaarheid voor 2009 en de toekomst uit te dragen.

Gulpen – Wittem is meer dan landschap alleen, Gulpen – Wittem is de gemeente waar iedereen samen optrekt en samen de weg uitstippelt naar morgen.