Partij staat de komende dagen weer in de belangstelling. De leden, inwoners en supporters van VV Partij vieren namelijk het heugelijk feit dat de voetbalclub haar 75 jarig jubileum viert. Dit mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo zal er een groot feestprogramma plaatsvinden in eigen dorp, op eigen terrein. De fractie Franssen wil langs deze weg alvast alle jubilarissen, leden en supporters feliciteren met dit fantastisch jubileum. Daar waar Partij-Wittem de laatste maanden grote belangstelling heeft genoten over het te realiseren sportcomplex, laten ze zien dat zij goed kunnen vertoeven op deze natuurlijke, dorpse sportaccommodatie die prima past bij Partij.

Ook Stichting Natuur & Landschap Gulpen – Wittem heeft het jubileum van VV Partij ’33 aangegrepen om weer te geven hoe de sportaccommodaties in de gemeente Gulpen-Wittem ervoor staan en wat hun standpunt hierover is. Zie ook de volgende actie:

Proficiat! 75 jaar VV Partij ’33
IN EIGEN DORP SPELEN…
IN EIGEN DORP VIEREN!

Dit wensen we alle verenigingen in de gemeente Gulpen-Wittem toe
Stichting Natuur & Landschap Gulpen – Wittem.

Wij als fractie Franssen zijn het geheel met de woorden van de stichting eens en hopen dat de komende jaren nog veel vereniging hun jubilea in eigen dorp kunnen vieren en natuurlijk ook al hun activiteiten in eigen dorp kunnen beoefenen. Want volgens ons is er niets zo mooi dan samen met de dorpsgenoten te genieten van activiteiten die door de vele vrijwilligers op touw worden gezet. En dat daarbij een aantal ‘dorpsoverschrijdende activiteiten’ zijn is fantastisch maar dagelijks een groot gemeentelijk festijn van sportactiviteiten gaat ons te ver!